кадър и видео: БНТИзключително емоционален разговор с говорителят на Центъра за

...
кадър и видео: БНТИзключително емоционален разговор с говорителят на Центъра за
Коментари Харесай

Говорителката на Спешна помощ се разплака в ефир и помоли: Не го причинявайте на лекарите. Това не трябва да се случва повече

кадър и видео: Българска национална телевизия

Изключително прочувствен диалог с говорителят на Центъра за незабавна здравна помощ Катя Сунгарска. Тя се опита да изясни на феновете по какъв начин протича работният ден на медиците в Спешна помощ в изискванията на ковид. В един момент Сунгарска не устоя и се разплака в ефир.

От 416 сигнала на незабавния телефон през вчерашния ден над 200 са били за COVID-болни, само че единствено за 16 са се намерили места в лечебните заведения, описа говорителката на Спешна помощ в София Катя Сунгарска пред към този момент оздравелия от ковид Георги Любенов.

Над 100 повиквания от нуждаещи се от здравна помощ били завещани от дневната промяна на нощната, тъй като колите за спешна помощ не са смогнали да изпълнят адресите, сподели още Сунгарска.

Самата Сунгарска се разплака в ефира на Българска национална телевизия, до момента в който призоваваше хората да мислят за лекарите от Спешна помощ, които също боледуват, а сътрудниците им изнемогват и не могат да се отзоват на всички подадени сигнали в промяната си.

Тя заяви, че незабавните медици в София имат няколко сътрудници, които се лекуват от ковид, а най-малко двама са в тежко положение в лечебни заведения.

Катя Сунгарска беше безапелационна, че носи маска от първия ден на пандемията и тя нито я е задушила, нито й е лимитирала свободата.

" Напротив, усещам се виновен човек ", призна представителят на най-голямия център за незабавна помощ, изумена, че към момента хора имат вяра в конспирации и настояват, че няма подобен вирус.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР